Integritetspolicy

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Villtofta Hungård värnar om din personliga integritet och arbetar för att säkerställa att dina personuppgifter skyddas av våra tjänster. Vår integritetspolicy fastställer hur dina personuppgifter behandlas och skyddas, genom att godkänna policy i samband med köp eller lämnade uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Företagsinformation

Telefon: 070-3314639

Öppettider: Måndag – Fredag: 07.00-18.00

Adress: Villtofta Hundgård, Villtofta lilla gummagård, 35594 Vederslöv

Organisationsnummer: 90 02 27-5387

E-postadress: personal@villtoftahundgard.se

Vår webbplatsadress är: https://www.villtoftahundgard.se. 

Vem är ansvarig för dina personuppgifter?

Villtofta Hundgård med adress Villtofta lilla gummagård, 35594 Vederslöv, är personuppiftsansvarig för de personuppgifter du skickar till oss.
Vår webbplatsadress är: https://www.villtoftahundgard.se. 

Vilka personuppgifter samlar vi in och varför samlar vi in dem?

Villtofta Hundgård samlar in personuppgifter som du i första hand själv lämnar direkt till oss, tex. när du gör beställningar, registrerar dig på webbsidan, gör en bokning till hundpensionatet, kontaktar oss via våra kontaktformulär eller prenumererar på nyhetsbrev. Uppgifter samlas även in genom cookies för att kunna förbättra din användarupplevelse.

De uppgifter vi samlar in är; 
Namn, adress, telefonnummer, personnummer, mejladress samt övriga personuppgifter som är relevanta för att fullfölja vårt åtagande gentemot dig. Vi samlar även in uppgifter om dina inköp, betalningsuppgifter, kontoinformation, IP-adress och information om din användning av vår webbplats. Information om besöksstatistik, vilka av våra produkter eller erbjudanden som du varit intresserad av.

Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. 

Insamlade uppgifter kommer användas till att;

  • Hantera din beställning/bokning och administrera ditt användarkonto/kundprofil.
  • Kommunikation mellan oss och dig som kund för att kunna ge en god service.
  • Genomföra analyser av beställningar och utföra utskick av nyhetsbrev och SMS-utskick med erbjudanden.
  • För att kunna genomföra marknadsundersökningar.
  • För att skicka viktiga meddelanden om förändringar i våra villkor och policyer.
  • För att kunna fullfölja rättsliga förpliktelser t.ex. avseende bokföringslagen.
Hur länge sparas uppgifterna?
Villtofta Hundgård gallrar registrerade uppgifter tidigaste 1 år efter avslutad kundrelation och senast enligt bokföringslagen, 7 år.


Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på vår webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter ni anger i er användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att ni inte kan ändra ert användarnamn) Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.


Dina rättigheter
Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerad om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Detta omfattar dock inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Villtofta hundgårds kundregister är konfidentiellt. Villtofta hundgård förbinder sig att inte vidarebefordra uppgifter i registret till annan än samarbetspartners inom bolagskoncernen eller för försäljning av fakturor eller i annan utsträckning än vad som anges i lag.

Kommentarer

När du som besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Inbäddat innehåll eller länkar till och från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Länkar till andra webbplatssidor kan förekomma på vår webbplats, du ansvarar för att själv läsa och ta del av deras integritetspolicy och Villtofta Hundgård ansvarar inte för andra webbplatsers behandling av dina personuppgifter.