Hundfrisör

Hundfrisör

Hundsalongen

Välkommen till vår lilla natursköna hundsalong, vi tar emot hundar för en rad olika behandlingar och finns till för att hjälpa er med den vardagliga underhållningen av er hunds päls, tassar & klor. Vi jobbar med ergonomisk och säker utrustning i en lugn och behaglig miljö. 
Varmt välkomna ut till oss!

Klipp & Trim

Vi erbjuder både klippning och trimning (ryckning) av alla hundraser på vår hundsalong. Vi utför vardagsklippningar, alltså inte klippningar för utställning. Vi strävar alltid efter att din hund får en positiv upplevelse under sin klippning & trimning och vi anpassar behandlingen efter just din hund.

För tidsbokning hos vår hundfrisör ring till 070-3314639 eller mejla till trim@villtoftahundgard.se

Kloklipp

Vi erbjuder kloklippning till både dagishundar, incheckade gäster på vårt hundhotell samt drop-in efter tidsbokning.

En hund märker om någon är van att klippa klor eller ej. Därför är våra gäster på salongen oftast betydligt lugnare med oss än med matte eller husse.

Hundbad

Är du trött på att rensa hundhår i avloppet och bli dyblöt när du brottas med din hund i badet? Då rekommenderar vi dig starkt att boka ett bad hos oss till din fyrfota vän. Vi borstar, badar och fönar din hund ren och snygg. Viss tovutredning ingår, har din hund väldigt mycket tovor kommer vi tillsammans fram till lämplig åtgärd.  Vi använder badkar och fön anpassade till just hund.