Meradog

Meradog

Meradog

Hundmat från Meradog, finns i flera olika utformanden för att du ska hitta det som passar din hund och dess välmående. Alla hundar är unika och har olika näringsbehov som påverkas av både ras, kön, livsstil och ålder. Många hundar har en känslighet för vissa ämnen som givetvis också påverkar vilket foder som är bäst för just eran hund.

Mera använder sig av kvalitativa råvaror och med en lång erfarenhet av  utvecklandet av både torrfoder och våtfoder så finner du ett brett sortiment av hundfoder där allt är utvecklat för hundarnas olika behov.
156220814-origpic-3ed785
Nötkött-och-potatis-med-färsktkött.jpg

Pure Sensitive

Renlighet från naturen för känsliga hundar. Här hittar du enbart en animalisk proteinkälla med en kolhydratkälla för att skapa en mycket lättsmält produkt. 

Ingredienser som undviks: Vete och korn (gluten), exotiska köttkällor, färg- och aromämnen, konserveringsmedel, genetiskt modifierade ingredienser, socker, soja, vitamin K3.
 

Nature’s Effect

En kombination av välsmakande kött och naturliga superfoods i Nature’s Effect-receptet. Stor vikt läggs vid ursprung och kvalitet. 
Din hund kommer inte bli besviken! 

Ingredienser som undviks: Spannmål (gluten), exotiska köttkällor, färg- och aromämnen, konserveringsmedel, genetiskt modifierade ingredienser, socker, soja, vitamin K3.

Essential – Care

Rätt mat för varje hund, för varje situation och anpassat för alla aktivitetsnivåer – från valp till seniorer, och från klassiska familjehunden till toppatleten.