Active Serien | Vom og hundemat

Vom og hundemat

Vom og hundemat

Vom og hundemat | Active-serien

Vom og hundemat | ACTIVE-serien är det första valet om du vill ge din hund ett helfoder. Produkterna är avsedda för normala, friska och vuxna hundar med måttlig till hög aktivitetsnivå. Serien består av tre produkter, som alla innehåller ingredienser från olika djur. ACTIVE-serien kan även användas som tilläggsfoder i kombination med torrfoder eller annat våtfoder.

ACTIVE Helfoder

Som tidigare hette Hundfoder (NR33) är vårt högkvalitativa basfoder. Tillsammans med ACTIVE helfoder med lax är det våra mest populära produkter. Fodret är baserat på råvaror från kyckling, fläsk och nötkött vilket ger ett mångsidigt foder. Har du en hund som behöver extra energi, ökar du enkelt dagsransonen.

 

 

Protein15 %
Fett19 %
Kolhydrater0 %
Torrsubstans35-39 %
Aska5 %
Kalcium0,9 %
Fosfor0,6 %
OE*2300 kcal/kg
OE* från fett74 %
OE* från protein26 %

ACTIVE Helfoder med lax

Hette tidigare Hundemat med lax (NR25), har förutom ingredienser från kyckling, fläsk och nötkött även tillsatt lax. Detta ger en ännu bredare fettsyraprofil och en hög nivå av de viktiga omega-3 fettsyrorna DHA och EPA. ACTIVE med lax är något fetare och passar bra för de flesta hundar. Har du en överviktig hund kan du överväga andra blandningar såsom proteinrikt helfoder från ACTIVE serien eller DIGESTIVE.

 

Protein15 %
Fett20 %
Kolhydrater0 %
Torrsubstans35-39 %
Aska5 %
Kalcium0,9 %
Fosfor0,6 %
OE*2400 kcal/kg
OE* från fett75 %
OE* från protein25 %
vom og hundemat

ACTIVE Proteinrikt

Hette tidigare Sprint. Denna mix har lite extra protein, men betydligt lägre fettnivå. I denna produkt kommer 32% av kalorierna från protein. Detta är ett riktig bra foder för hundar som ska tränas upp, men som samtidigt inte ska ha ett för högt energiintag. Fodret säkerställer muskeluppbyggnaden om det är till jakten eller efter en skada. Eftersom fodret har ett lägre kaloriinnehåll än de andra två ACTIVE mixerna, kan det vara ett bra val för den överviktiga hunden. Produkten innehåller kyckling, nötvom, nötlever, lax och ägg.

 

Protein16 %
Fett15 %
Kolhydrater0 %
Torrsubstans33-35 %
Aska5 %
Kalcium0,9 %
Fosfor0,6 %
OE*2000 kcal/kg
OE* från fett68 %
OE* från protein32 %