Hundmat

Hundmat med kvalité

Den hundmat som du väljer till din hund ska vara anpassad efter hundens mage, ålder och aktivitetsnivå. Vi tillhandahåller noga utvalda sorters hundfoder, just för att du ska kunna hitta det hundfoder som passar till just din bästa vän. Besök oss i vår butik eller titta in i vår webbshop.


 


Meradog High Premium – Puremeradog hundmat

Exklusivt hundfoder för känsliga hundar i alla åldrar.
En utvecklad speciell produktlinje med hundfoder för hundar som har särskilda krav på smak och smältbarhet av maten. Recepten fokuserar enbart på en typ av kött eller fisk och en typ av kolhydrat vilket gör dem idealiska vid födoämnesallergi och/eller intolerans.


Vom og hundematVOM – Färskfoder med kvalité!

VOM färskfoder är ett foder producerat i Norge. Råvarorna som används kommer uteslutande från norska slakterier som är godkända och kontrollerade leverantörer av humanöda.

VOM har ett absolut krav på att endast använda norska ingredienser eftersom norskt boskap bär på lite sjukdomar. Kraven i Norge på husdjursproduktion är mycket strikt när det gäller djurskydd och djurhälsa och detta innebär säkra slutprodukter till dig som kund.

[su_button url=”http://www.brahundfoder.se/hundmat/” target=”blank” background=”#7970ff” size=”5″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: hand-o-right”]SE VÅRT SORTIMENT & BESÖK VÅR WEBBUTIK[/su_button]