Vom og hundemat | Färskfoder

Vom og hundemat

Vom og hundemat

Färskfoder från Vom og hundemat produceras i Norge och alla råvarorna som används kommer uteslutande från norska slakterier som är godkända och kontrollerade av leverantörer av humanöda.

Norska boskap bär på lite sjukdomar och Norges djurskydd och krav på djurhälsa är mycket strikt, vilket ger en säker slutprodukt till dig.

VOM endast tillgänglig för avhämtning i butik eller hemleverans i närområdet!

VOM Active

Ditt första val av färskfoder när du vill ge din hund ett helfoder från VOM, serien är framtagen för normala, friska, vuxna hundar med måttlig till hög aktivitetsnivå. Det finns tre produkter, active helfoder, active helfoder med lax samt active proteinrikt helfoder.

VOM Taste

Serien lämpar sig väl som tilläggsfoder och  innehåller endast en proteinkälla från ett visst djurslag eller typ av innanmäte.
Används med fördel vid allergiutredning. Här finner du fyra olika sorter. 100% kyckling, 100% lamm, 100% nöt och 100% nötvom. 

VOM puppy

Valpen är naturligt anpassad till en köttbaserad kost och äter gärna färskfoder redan från start när första fasta födan ska intas. Fodret är anpassat efter valpars behov och innehåller alla de nödvändiga näringsämnena och tar speciellt hänsyn till valpens protein och energibehov. 

VOM Digestive

Är en produkt med lägre energitäthet och något tätare upptaglighet. Största delen består fortfarande av köttråvaror, men med sitt låga kaloriinnehåll samt inslag av fiber är den mer lämpad för lågaktiva hundar eller hundar som lider av hård avföring. Detta är den enda produkten som innehåller kolhydrater. 

VOM Organic

Serien som endast består av kött från 100% ekologiskt uppfödda och frigående djur. VOM organic lämpar sig så väl som ett helfoder som ett tilläggsfoder, du blandar helt efter önskemål och behov för att det ska passa till just din hund. Här hittar du 100% kalkon samt 100%  kyckling.

VOM Freeze dried

En serie med frystorkade produkter som är anpassade till ett liv på språng. Ett mycket praktiskt sätt att fortsätta ge kvalitativt foder när du inte har tillgång på kyl eller frys. Tillsätt bara vatten, låt maten stå en stund och servera sedan till hunden. Fungerar även utmärkt som belöningsgodis under träning.