Hundbutik

Hundbutik

Hundbutik

Nyheter

Hundbutik på nätet | Se våra senaste produkter i butiken. Väl utvalda för att tillhandahålla bra kvalité i både hållbarhet och gott hundtugg med naturliga råvaror anpassade till hund. Dessutom har vi ett stort utbud av tugg och belöningsgodis utan några konserveringsmedel och extra tillsatser. Utöver smarrigt hundgodis hittar du också roliga hundleksaker och allt för en bekväm hundpromenad för såväl dig som din hund.

Rauh!

RAUH! tuggben är ett naturligt tuggben med lång hållbarhet. Finns av nötskinn och älgskinn i olika storlekar för att passa just din hund. Varje ben tillverkas för hand i Finland och är helt fria från färgämnen, tillsatser och lim. 

Fynda

Passa på, kanske kan du göra en bra deal i vår butik idag? Fynda till riktigt bra priser bland utvalt sortiment.

Leverantörer

Vi väljer noga ut våra produkter från leverantörer med väl genomtänkta och kvalitetstestade varor. Allt för att erbjuda det bästa i vår butik. Färskfoder från vom og hundemat, torrfoder från meradog, torkat hundtugg från emmzo och tillbehör till hundpromenaden från baggen är bara några exempel. Vill du se andra varor från ett favoritmärke? Skicka ett mejl till oss på personal@villtoftahundgard.se så ska vi se om vi kan skapa nya kontakter med just den leverantören som du önskar se i vår butik.