Från Växjö är det inte långt till Villtofta hunddagis

Från Växjö är det inte långt till Villtofta hunddagis

Från Växjö är det inte långt till Villtofta hunddagis, ett hundpensionat & hunddagis i lantlig miljö med härliga skogar och ängar runt om. Din fyrbenta vän är varmt välkommen som dagishund eller som pensionatshund. Vi har totalt tillgång till 12 boxar, varav några av boxarna är anslutna till en tillhörande rastgård. Ni hittar oss ca 15 minuter söder om Växjö, Kronobergs län.

Som gäst hos oss får din hund en egen ljus och rymlig box att pausa i, härliga promenader och ofta finns det någon jämn stor kompis man kan leka med om så önskas.

Hundpensionat – För dig som ska åka iväg och inte kan ta med din hund. Alla hundar oavsett storlek är välkommen till oss. Hundarna rastas flera gånger om dagen och får även komma ut och leka i trädgården. Ni är varmt välkomna att besöka oss på Villtofta hundgård, ring så bestämmer vi en tid tillsammans.

Hunddagis – För dig som behöver någonstans att ha hunden medan du jobbar eller om du behöver åka iväg. Vi erbjuder enstaka dagar samt deltid- och heltidsplatser.

Kontakta gärna oss om du önskar veta mer om pensionatet eller dagiset. Du når oss via mejl eller telefon. Bokningar kan ske via telefon eller via vårt boknings formulär. Du kan även finna information om pensionatet under hundstallet, information om mig som driver Villtofta hundgård finner du under om oss.